Daarom kiest u voor de aankoopbegeleiding van onze nieuwe collega Casper Middelhoff!

31 mei 2021

Ik ben Casper Middelhoff, de nieuwe aanwinst bij Van Liessum makelaars. Graag help ik u bij de aankoopbegeleiding van uw toekomstige woning!

Door gebruik te maken van onze aankoopbegeleiding heeft u een geruster gevoel, meer gemak en meer kansen in de huidige woningmarkt. Het is een unieke ervaring, u koopt immers niet dagelijks een nieuwe woning. 

In het kennismakingsgesprek zullen wij de persoonlijke woonwensen, prioriteiten, mogelijkheden en toekomstplannen bespreken. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een woonprofiel op en komt u in ons inwisselingssysteem. Dit betekent dat u op de hoogte wordt gehouden van nieuwe woningen die op de markt verschijnen. 

Naast dat u op de hoogte wordt gehouden van de nieuwe woningen die op de markt verschijnen, ben ik ook bezig om uw droomwoning te vinden. Ik heb contact met onze collega-makelaars uit Breda en omgeving en weet hierdoor wat voor aanbod er komt en wat er in de stille verkoop staat. 

U hoeft niet alleen de woningen te bezichtigen, wij als Van Liessum makelaars gaan met u mee naar de bezichtiging. Hierbij kijken wij met een objectieve blik naar de woning en stellen wij kritische vragen aan de verkoopmakelaar. Na de bezichtiging bespreken wij met u hoe de bezichtiging verliep en komen we tot de conclusie of de woning uw droomwoning is.

Wanneer de perfecte woning is gevonden, wordt de onderhandelingsstrategie opgezet. In deze fase zal ik een adviserende rol innemen, omdat dit vaak een fase is waar kopers geen raad mee weten. Met een realistische blik kijk ik naar de wonig en de markt en vertelik welk bedrag realistisch is om te betalen voor de woning en waarmee er een reële kans wordt gemaakt om de woning te kopen. Bij de meeste woningen wordt er gewerkt met een deadline, wat betekent dat er voor de deadline een bod uitgebracht moet worden. Bij elke woning maar ik hier een sport van, om een passende prijs te betalen voor de perfecte woning.

Waneer u de koper bent geworden van de droomwonign bespreken wij samen de koopovereenkomst. Ook de papieren van de notaris, zoals een (concept) akte van levering, een (concept) hypotheekakte en de afrekening zullen wij doornemen. Bij de eigendomsoverdracht zal ik ook aanwezig zijn. Hierbij inspecteer en controleer ik de woning of alles wordt opgeleverd zoals is overeengekomen. De meterstanden zullen worden openomen door de verkoper. Vervolgens gaan wij naar de notaris.

Bij het kopen van een woning komen vele handelingen kijken en wil ik u hier graag in begeleiden. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op! 

+316 82 86 79 36
Casper@vanliessummakelaars.nl