Van Liessum, jouw NVM makelaar in de regio Breda

 

Bij Van Liessum voel je je thuis

Verhuizen is spannend. Niet alleen de aanloop naar je toekomstige nieuwe thuis, maar ook de verkoopfase van je huidige woning wil je zo zorgeloos mogelijk doorkomen. Je vindt het belangrijk dat je samenwerkt met een team van ervaren en betrokken deskundigen, die je meenemen in het proces en vertrouwt in het maken van belangrijke keuzes. Zo bereik jij het maximale woonplezier.

Je huis (ver)kopen doen we samen

Bij Van Liessum vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt. Wat voor ons dagelijkse kost is, is voor de meeste van onze opdrachtgevers veelal nieuw en dus spannend. We vinden het belangrijk om je een realistisch en compleet beeld te geven. Door iedere stap uit te leggen, lopen we samen door het proces. (Ver)kopen doen wij samen, maar jij beslist! Wij hebben maar één doel: van jouw wens een succesverhaal te maken.

Al in 1998 was Andrew van Liessum actief als makelaar in Breda, toen als kantoorleider en sinds 2008 als zelfstandig ondernemer/makelaar. Hij en zijn team kennen de stad en haar wijken goed, en weten wat (toekomstige) inwoners van de stad beweegt in de koop of verkoop van een woning.

Hoe kunnen we je helpen?

... of gewoon even als klankbord!

Heb je een andere vraag? We staan voor je klaar. Bel naar 076 76 31 000 of mail info@vanliessummakelaars.nl