Van Liessum, uw NVM makelaar in de regio Breda

Altijd een ruim aanbod aan koopwoningen, een gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1, een excellente lokale marktkennis, altijd enthousiast en een eigen topfotograaf. Dit is Van Liessum. Uw betrouwbare partner bij het kopen en verkopen van uw huis in de regio Breda, aangesloten bij de NVM. U kent ons waarschijnlijk van de rode v-borden op de ramen of de opvallende makelaarsborden in de tuin waarmee wij u woning opvallend in de verkoop plaatsen.

Uw makelaar in de regio Breda

U zoekt een makelaar in Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Van Liessum makelaars. In plaats van onszelf op de borst te kloppen als ‘dé betrokken makelaar’ laten wij liever de cijfers voor ons spreken. Wat dacht u van een gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1? Of van het feit dat wij in 2019 de meeste woningen in Breda wisten te verkopen? Of van het gegeven dat wij gemiddeld het hoogste verkoopresultaat behalen en dat we dat óók nog eens doen met een hele hoge doorloopsnelheid?

We kennen ons werkgebied als geen ander, weten wat daar leeft en speelt en kunnen u dus altijd van een persoonlijk en objectief advies voorzien. Om dat voor u te kunnen realiseren, willen we graag dat u zich ook bij ons thuis voelt. Want alleen dán kunnen we onze dienstverlening op en top voor u inzetten en alles voor u uit de kast halen.

We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn Van Liessum makelaars, de makelaar waarbij u zich thuis voelt. Graag tot ziens in Breda!