Uw aankoopmakelaar in de regio Breda

Bij de verkoop van een huis is een makelaar vaak het eerste waar aan gedacht wordt. Bij het aankopen van een woning echter niet, terwijl de rol van de makelaar hierin net zo belangrijk is. Als onafhankelijke aankoopmakelaar behoedt Van Liessum NVM-makelaars u voor zaken waar u zelf in eerste instantie misschien niet aan denkt, zoals verborgen gebreken en handelen vanuit emotie. Dit kan u veel geld besparen. Wanneer u enthousiast wordt, blijven wij rationeel nadenken.

Niet alleen begeleiden wij u in het proces, ook zijn wij uw strategische partner die, in tegenstelling tot de verkopend makelaar, gaat voor de laagst mogelijke prijs. Met een vrijblijvend gesprek inventariseren wij uw woonwensen en gaan daarna direct voor u aan de slag. Wij ontzorgen u vanaf de eerste stap, zijn een sterke partner bij de prijsonderhandeling, controleren alle juridische stukken en fungeren als eindinspecteur tot aan de handtekening bij de notaris.

Wat doen wij als aankoopmakelaar?

Door gebrek aan aanbod is het lastig om een passende woning te vinden. Indien u deze wel heeft gevonden moet u veelal snel zijn voor een afspraak. De kans dat deze woning alsnog aan uw neus voorbij gaat is groot. Ook wordt er vaker gewerkt met inloopmomenten en/of biedingsformulieren. Omdat u vaak snel moet beslissen, wordt er in veel gevallen ook aan een aantal belangrijke zaken voorbij gegaan. Koopcontracten staan vaak vol met uitsluitingsclausules. En hoe gaat u om met bijvoorbeeld een bouwtechnische keuring of het al dan niet opnemen van een voorbehoud van financiering?

Met onze ondersteuning maakt u meer kans! Wij kennen de markt, kennen de concurrent en spreken de taal van de verkoopmakelaar. Bovenal krijg u onze eerlijke mening!

Wat doen wij zoal:

  • Kennismakingsgesprek, om uw wensen goed in kaart te brengen
  • Inschrijving in het NVM-zoeksysteem
  • Ondersteuning bij bezichtiging
  • Beoordelen onderhoudssituatie, afwerkingsniveau en te volgen procedure
  • Bespreken plan van aanpak
  • Onderhandeling (bieding of inschrijfprocedure)
  • Beoordelen koopcontract
  • Verzorgen laatste inspectie
  • Notarisbezoek

 

Voor het geval dat er achteraf nog iets mocht zijn, denk aan bijvoorbeeld een verborgen gebrek, dan staan wij altijd met advies voor u klaar.

Mocht u een uitgebreider pakket willen en wenst u dat wij op zoek gaan naar een passende woning: dan kunt u ook een zoekopdracht bij ons plaatsen. Uiteraard is hier wel een ander kostenplaatje aan verbonden, maar dit bespreken wij graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Samen met ons als aankoopmakelaar maakt u meer kans op uw ideale woning.